Conversie-gerichte websites

Samen met onze specialistische partners ontwerpen en realiseren wij conversie-gerichte websites.

Training klantervaring verbeteren: nu vanaf €500,-

Waarom zou je ons inhuren om een website te bouwen?


Bij Mitosa geloven we niet in websites die jou gouden bergen gaan opleveren. Althans, niet als er geen goed plan; geen strategie achter zit. Daarom beginnen we bij Mitosa altijd bij jouw organisatie. Wat drijft je? Waar wordt je warm van? En wat zijn jouw doelstellingen? Vervolgens gaan we aan de slag met een plan. We zetten jouw doelstellingen om in concrete actiepunten die we samen met jou en onze specialistische partners (webbouwers, online marketing bureaus, etc.) gaan realiseren. En dan zul je zien dat jouw website de doelen gaat halen die jij hebt gesteld. Ook als dat wél een berg goud is.

Concrete plannen

Bij ons geen lijvige rapporten. Wel een grondige analyse om jouw bedrijf beter leren kennen. En concrete actiepunten om onze plannen te realiseren.

Samenwerking met specialisten

Bij Mitosa geloven we in het gezegde ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Daarom werken we uitsluitend samen met specialisten die we door- en door vertrouwen en die onze werkwijze begrijpen.

Langdurige samenwerking

Wij gaan voor langdurig partnerschap met onze klanten. Daarom gaan we minimaal elke 2 maanden met je zitten om je ideeën en de resultaten met je door te spreken. Zodat je website écht voor je gaat werken.

Case

Centraal Beheer Magazine

Voor Centraal Beheer Achmea werkte we mee aan de realisatie hun nieuwe online content-platform. Gebaseerd op een doordachte multichannel content-strategie.


Bekijk de case

Onze werkwijze


Eigenlijk is het heel makkelijk

01

Analyse van jouw bedrijf

Om jou te kunnen helpen met software of projectbegeleiding moeten we precies weten hoe jouw bedrijf werkt en wat voor jou belangrijk is. Alleen dan kunnen we jou namelijk de juiste adviezen geven. Daarom starten we altijd met een analyse van jouw bedrijf. Waar sta je op digitaal vlak, waar wil je heen en welke middelen kunnen we daarvoor inzetten.

02

Digitaal strategie plan

Jij wilt een product op de markt zetten. Een app lanceren of jezelf online positioneren als kennispartner voor je klanten. Dan heb je een strategisch plan nodig. Welke middelen zet je in (betaalde advertenties, je website, social media marketing, etc.)? Hoe wordt je planning en wie is er verantwoordelijk? Wij helpen je om dit helder te krijgen en zo de juiste stappen te nemen op digitaal vlak.

03

Projectbegeleiding

Aan alleen plannen heb je niets. Die moeten ook worden uitgevoerd. Wij helpen je bij het vinden van de juiste partners zoals online marketing bedrijven, softwarebouwers en webontwikkelaars. Daarna helpen we je bij het beoordelen van offertes, het vaststellen van de projectvereisten en het inhoudelijk beoordelen van voorstellen.

04

Lange termijn begeleiding

Wij geloven dat je digitaal alleen succesvol kunt zijn als je telkens verbetert. Daarom gaan we minstens eens per twee maanden met je zitten om de plannen met je door te spreken. Verbeter voorstellen te doen en de resultaten van ons en bijvoorbeeld je marketingbureau met je door te spreken.