Mitosa, digitaal strategisch bureau

Wie we zijn


Wij zijn Mitosa. Doorpakkers. Daadkrachtig. Enthousiast. En vooral, strategische ijzersterk.

Wij vinden het fantastisch om onze vakkennis in te zetten om jouw bedrijf digitaal op te weg te helpen. Of juist om die volgende stap te zetten. Jij jouw vak, wij het onze.

Transparantie en eerlijkheid staat voor ons op voorop. Onze klanten kunnen dat bevestigen. Geen vage taal maar concrete afspraken waar je ons ook altijd op aan kunt spreken. Wij zijn Mitosa, digitaal regisseurs.

Wie we zijn

Daarom Mitosa


Als jij serieus wilt groeien en op zoek bent naar een partij die met je mee groeit. Dan ben je bij Mitosa aan het goede adres. Als digitaal strategisch partner kun je bij ons met al je vragen terecht. Wij gaan je er mee helpen. We kunnen niet alles zelf maar we hebben fantastische partners die dat wel kunnen.

Wij zijn er niet voor bedrijven die niet ambitieus zijn. En ook niet voor bedrijven die geen keuzes willen maken. Maar als jij dat wel wilt en we hebben een klik, dan gaan we heel hard voor jou!

We groeien met je mee

We groeien met je mee

We zijn niet het grootste digitale bureau. Dat zullen we ook niet worden. We houden het liever persoonlijk. Maar als jij onze strategische adviezen volgt ga je groeien. En dan groeien wij met je mee.

We zijn laagdrempelig

We zijn laagdrempelig

Je kunt ons gewoon bellen, we zijn bijna altijd bereikbaar. En als je dat wilt plannen we morgen nog een afspraak met je in.

We zijn strategisch ijzersterk

We zijn strategisch ijzersterk

Je kunt op dit moment kiezen uit tientallen verschillende webbureau’s. Online marketing bedrijven zijn er genoeg en als je zoekt naar een CRM heb je tientallen opties. Onze onderbouwde adviezen zorgen voor overzicht in die digitale achtbaan.

De oprichters


Mitosa is opgericht om MKB-bedrijven te laten groeien met een juiste online strategie. Marcel maakte op zijn 15e al meer dan 30 websites voor MKB-bedrijven en focust zich sinds zijn 17e al op het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Voor o.a. Centraal Beheer en Interpolis heeft hij in teamverband zijn creativiteit en structurele werkwijze kunnen inzetten. Elbert heeft al jong met vallen en opstaan geleerd hoe je ICT kunt combineren met internetmarketing om meer resultaat in minder tijd te behalen.

Alleen doorpakken brengt je waar je moet wezen!

We merken dat veel MKB-bedrijven niet in staat zijn om snel te groeien, omdat ze niet over de kennis en ervaring beschikken om digitale middelen zoals websites, applicaties en marketing vóór zich te laten werken. Jammer, want dit kan anders! Allebei zijn we opgegroeid met het internet en weten we hoe belangrijk het is om voortdurend gebruik te maken van de nieuwste technologieën en innovaties, zodat je jouw concurrenten voor kunt blijven. Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om voor jouw bedrijf een spiegel voor te houden om te laten zien wat er mogelijk is met onder meer slimme en gebruiksvriendelijke webapplicaties en projectbegeleiding op digitaal vlak.

Onze werkwijze


Eigenlijk is het heel makkelijk.

01

Analyse van jouw bedrijf

Om jou te kunnen helpen met software of projectbegeleiding moeten we precies weten hoe jouw bedrijf werkt en wat voor jou belangrijk is. Alleen dan kunnen we jou namelijk de juiste adviezen geven. Daarom starten we altijd met een analyse van jouw bedrijf. Waar sta je op digitaal vlak, waar wil je heen en welke middelen kunnen we daarvoor inzetten.

02

Digitaal strategie plan

Jij wilt een product op de markt zetten. Een app lanceren of jezelf online positioneren als kennispartner voor je klanten. Dan heb je een strategisch plan nodig. Welke middelen zet je in (betaalde advertenties, je website, social media marketing, etc.)? Hoe wordt je planning en wie is er verantwoordelijk? Wij helpen je om dit helder te krijgen en zo de juiste stappen te nemen op digitaal vlak.

03

Projectbegeleiding

Aan alleen plannen heb je niets. Die moeten ook worden uitgevoerd. Wij helpen je bij het vinden van de juiste partners zoals online marketing bedrijven, softwarebouwers en webontwikkelaars. Daarna helpen we je bij het beoordelen van offertes, het vaststellen van de projectvereisten en het inhoudelijk beoordelen van voorstellen.

04

Lange termijn begeleiding

Wij geloven dat je digitaal alleen succesvol kunt zijn als je telkens verbetert. Daarom gaan we minstens eens per twee maanden met je zitten om de plannen met je door te spreken. Verbeter voorstellen te doen en de resultaten van ons en bijvoorbeeld je marketingbureau met je door te spreken.