Mitosa, digitaal strategisch bureau

Wie we zijn


Wij zijn Mitosa. Doorpakkers. Daadkrachtig. Enthousiast. En vooral, strategische ijzersterk.

Wij vinden het fantastisch om onze vakkennis in te zetten om jouw bedrijf digitaal op te weg te helpen. Of juist om die volgende stap te zetten. Jij jouw vak, wij het onze.Transparantie en eerlijkheid staat voor ons op voorop. Onze klanten kunnen dat bevestigen. Geen vage taal maar concrete afspraken waar je ons ook altijd op aan kunt spreken.

Daarom Mitosa


Als jij serieus wilt groeien en op zoek bent naar een partij die met je mee groeit. Dan ben je bij Mitosa aan het goede adres. Bij ons met al je vragen rondom het werven van personeel terecht. Wij gaan je er mee helpen. We kunnen niet alles zelf maar we hebben fantastische partners die dat wel kunnen.

Wij zijn er niet voor bedrijven die niet ambitieus zijn. En ook niet voor bedrijven die geen keuzes willen maken. Maar als jij dat wel wilt en we hebben een klik, dan kunnen we samen fantastische resultaten bereiken.

We groeien met je mee

We groeien met je mee

We zijn niet het grootste digitale bureau. Dat zullen we ook niet worden. We houden het liever persoonlijk. Maar als jij onze strategische adviezen volgt ga je groeien. En dan groeien wij met je mee.

We zijn laagdrempelig

We zijn laagdrempelig

Je kunt ons gewoon bellen, we zijn bijna altijd bereikbaar. En als je dat wilt plannen we morgen nog een afspraak met je in.

We zijn strategisch ijzersterk

We zijn strategisch ijzersterk

Je kunt op dit moment kiezen uit tientallen verschillende webbureau’s. Online marketing bedrijven zijn er genoeg en als je zoekt naar een CRM heb je tientallen opties. Onze onderbouwde adviezen zorgen voor overzicht in die digitale achtbaan.