Over

admin-ajax
Elbert Overduin
Verkoop
Maurice Sonnemans
Video/Social Media Marketing
Corne Schot
Programmeur
Winston Teeuwissen
Content Marketing

Waarom Mitosa?

Mitosa is er om jou te helpen een onweerstaanbare werkgever te worden.

We werken aan jouw positionering als werkgever. Onder andere met campagnes die grote groepen geschikte kandidaten bereiken.
We zijn ervan overtuigd dat goede werkgevers goed personeel verdienen. Wij helpen jou daarbij door eerlijk jouw verhaal uit te dragen naar jouw ideale kandidaten.

Wij combineren een eerlijk beeld van vacatures met een groot bereik via online kanalen. Hierdoor krijg je niet alleen méér sollicitaties maar stijgt ook de kwaliteit van de sollicitaties.

Meer weten over onze visie op arbeidsmarktcommunicatie? Bekijk dan ons interview.

Wie zitten erachter?

Mitosa is opgericht door Elbert Overduin. Het ondernemen zat al jong in zijn bloed. Na een aantal jaar in de online business te hebben gewerkt besloot hij in 2018 te bouwen aan een een bedrijf met naam Mitosa.

Wij hebben maar 1 doel en focus en daar werken we elke dag keihard aan. Wij willen met eerlijke vacatures mensen aan een baan helpen die bij hun past. En ondernemers aan personeel dat in hun bedrijf past.
Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 4 mensen en een aantal freelance specialisten.

De missie van Mitosa

Jou helpen een onweerstaanbare werkgever te worden. Dat is onze missie.

Jij wilt de mooiste projecten opleveren, jouw klanten het beste helpen en zo de wereld een stukje mooier maken. Goede medewerkers spelen daar de hoofdrol in!

Wij helpen jou dié mensen te vinden die samen met jou dié droom van jouw organisatie gaan realiseren.