Centraal Beheer Magazine

Alle Centraal Beheer content in 1 gebruiksvriendelijk online magazine

Centraal Beheer Magazine


Marcel, onze front-end developer en designer werkte op projectbasis binnen verzekeraar Centraal Beheer mee aan het nieuwe online magazine. Een sterke content-strategie gerealiseerd in een krachtig online content-platform.

Centraal Beheer Magazine
Goede strategie

Het Centraal Beheer magazine is gebaseerd op een intensieve zoektocht binnen Centraal Beheer naar een sterke online content strategie

Sterke techniek

Het Centraal Beheer Magazine is een combinatie van goed uitgedachte web componenten en goed content-platform

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Dankzij een goede content-strategie en een gebruiksvriendelijk ontwerp snapt iedereen hoe het Centraal Beheer magazine werkt.

Wat was de uitdaging?


Als je een platform wilt realiseren dat elke maand door tienduizenden mensen wordt gebruikt loop je tegen een aantal interessante uitdagingen aan. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat het makkelijk uit te breiden is? En hoe maak je van lezers van een magazine kopers van je verzekeringen. Samen met een team van designers, developers en strategen van Centraal Beheer brachten we deze uitdagingen in kaart en realiseerden we een krachtige oplossing.

Marcel is een young professional die zijn vakgebied verstaat en een aanwinst is geweest voor mijn team. Marcel is enthousiast, oplossingsgericht en pro-actief. Constant opzoek naar oplossingen die vernieuwend en onderscheidend zijn, maar wel blijven voldoen aan de gestelde criteria vanuit IT. Kortom: een goede developer die verder kijkt dan de code, het totaalplaatje goed begrijpt en conceptueel vermogen heeft. Vanuit deze brede scope weet Marcel snel waarde toe te voegen. Zodra de mogelijkheid zich voordoet huur ik Marcel graag opnieuw in om samen weer iets gaafs op de markt te brengen.


Angelo van der Lugt | Digitaal strateeg Centraal Beheer
Angelo van der Lugt | Digitaal strateeg Centraal Beheer

Wie waren betrokken?


In dit project was Marcel, eigenaar van Mitosa maar ook expert in development en realisatie van online oplossingen, betrokken als front-end developer. Hij ontwikkelde allerlei web-componenten en dacht mee over de strategie en de technische uitvoering hiervan.

Wat was het resultaat?


Het Centraal Beheer Magazine is een referentie in de branche geworden. De combinatie van een duidelijke content-strategie en krachtige techniek resulteren in een sterk online platform met elke maand tienduizenden bezoekers.

Dankzij de mogelijkheid om vanuit content naar producten en vice-versa te refereren verkoopt Centraal Beheer daadwerkelijk meer producten vanuit blogs, video’s en andere contentuitingen.


Wat was het resultaat?